Click

Video’s

VIDEOPAGE
Click ADE 2010
22-10-2010

Het Amsterdam Dance Event, beter bekend als Ade en dit jaar groter dan ooit, staat met een kloppend hart voor de deur van Amsterdam. Aanleiding voor Click om met een speciale Ade editie te komen om dit event van de toon te voorzien die het verdient. Click bundelt de krachten op vrijdag 22 oktober met het Berlijnse Get Physical label, Terminal M, AD Bookings, Hey! en Exprezz.

VIDEOPAGE
Click after the Festivals
07-08-2010

Of je nu flierefluitend van een festival afkomt en zin hebt in een dikke after, of dat je fris en fruitig popelt om een topnacht: Click XL (After the festivals) is het feest waar je moet zijn! Zaterdag 7 augustus wordt weer een moddervette editie van Click, in thuisbasis Westerunie te Amsterdam.

VIDEOPAGE
Click at the Beach
04-07-2010

De zomer op stoom Click op dreef!
Op een van de langste dagen van het jaar (we nemen het graag ruim..) strijkt Click wederom neer op haar zomerse thuisbasis Woodstock aan het Bloemendaalse strand.

VIDEOPAGE
Click
10-04-2010

Techno tot in iedere vezel van haar betekenis. Op zaterdag 10 april zet Click onverminderd koersvast weer een dijk van een editie neer in de hoofdstedelijke Westerunie. Na steevast uitverkochte edities met zo goed als alle groten der industrie achter de decks zullen nu Joris Voorn, Remy, Anton Pieëte, Wouter de Moor en Philip Young het Click gevoel tot ongekende hoogten doen stijgen.

1
...
...
10
11
12
13
Total pages: 13 from 52 items